Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.
D’ACORD | Més informació
Logo de CERAC,

Curs on-line i gratuït
Alumnat amb Trastorn de l'Espectre Autista:
bases teòriques i estratègies d'intervenció en el context escolar

Inscripcions tancades.

Degut a la gran demanda de l'edició del juny d'aquest curs, enguany oferim una segona edició al juliol a tots els professionals que no es varen poder inscriute per falta de places.
El curs “Alumnat amb Trastorn de l’Espectre Autista: bases teòriques i estratègies d’intervenció en el context escolar” pretén:

- Proporcionar al professorat o altres especialistes de centres escolars conceptes teòric-pràctics sobre el Trastorn de l'Espectre Autista.
- Conèixer els models i estratègies amb evidència científica per a les bones pràctiques a l'atenció d'alumnes amb Trastorn de l'Espectre Autista.
- Proporcionar i aplicar estratègies d'intervenció específics per a l'atenció de l'alumnat amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme.

La modalitat del curs serà on-line.

L’activitat formativa s'iniciarà el dilluns 6 de juliolde 2020, amb la plataforma on-line, que restarà oberta fins el dilluns 27de juliol.

Aquesta activitat s’adreça a professorat d'educació infantil, primària i secundària, mestres d'educació especial, psicòlegs i psicopedagogs de centre, auxiliars, vetlladors, mestres d'audició i llenguatge o altres.
També pot ser d’utilitat a altres agents escolars que treballin en context escolar i que, per tant, pugui estar en contacte amb alumnes amb Trastorn de l'Espectre Autista (monitors de menjador, professional de secretaria, neteja, cuina...)

Aquest curs on-line és gratuït.

Programa complert del curs.